Pályázatok
FOLYAMATMENEDZSMENT
VÁLLALATI FOLYAMATMENEDZSMENT KORSZERŰSÍTÉS A MEDINER KFT.-NÉL

A MEDINER Gyógyszerkereskedelmi, Marketing és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 3,069 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című pályázati kiíráson. A 7 674 000 forint összköltségű projekt keretében a korszerű vállalti folyamatmenedzsmentet támogató informatika alkalmazások bevezetése valósul meg. A MEDINER Kft. a GINOP-3.2.2-8-2-4-16 azonosító számú pályázati felhívás nyerteseként, a kiírás követelményeinek megfelelően a projekt kivitelezéséhez 40 %-os támogatásban részesül, összesen 3 069 600 forint összegben.

A beruházás várható befejezési dátuma: 2018. december 20.

A GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00562 kódjelű projekt során megvalósuló beruházás a vállalat jelenlegi tevékenységének minőségi javulását idézi elő. Szoftverbeszerzéssel több funkcionális területen, például a humán erőforrás menedzsment, kontrolling és döntéstámogatás, beszerzés, logisztikai terület, internetes megjelenés, illetve a vállalati portál részegységei kerülnek fejlesztésre. A projekt magába foglalja a szoftverek szakszerű használatának elsajátításához szükséges oktatást, testreszabást, tesztelést és üzembehelyezést.Célunk, hogy minőségi és komplex szolgáltatásokat nyújtsunk a gyógyszeripar és az egészségügy szereplőknek, aminek elengedhetetlen feltétele a beszerzéshez és logisztikához tartozó folyamatok megfelelő koordinálása, átláthatósága és gördülékeny működése. A választott modulok egymáshoz szorosan kapcsolódnak. Használatukkal folyamataink hatékonyabban működnek, a vállalkozás irányítása átláthatóbb lesz, így működésünk gazdaságosabbá válik.


További információ kérhető az alábbi elréhetőségeken:

Virág Attila, projektvezető
Tel.: 06-30-427-5350
Email: virag.attila@varosokologia.com
VISIONAIL
VISIONAIL - Körömbetegségek és körömelváltozások dokumentálására és értékelésére alkalmas automata rendszer kifejlesztése

A MEDINER Gyógyszerkereskedelmi, Marketing és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 175,18 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Széchenyi 2020 keretében megjelent „VISIONAIL - Körömbetegségek és körömelváltozások dokumentálására és értékelésére alkalmas automata rendszer kifejlesztése” című pályázati kiíráson. A 318 513 736 forint összköltségű projekt keretében gyógyászati segédeszköz kifejlesztése valósul meg, mellyel különböző körömbetegségek korai diagnosztikáját, az egyes betegségek differenciáldiagnosztikáját segíti.  A MEDINER Kft. a GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2017-00002 projekt azonosító számú pályázat nyerteseként, a kiírás követelményeinek és saját vállalásainak megfelelően a projekt kivitelezéséhez 13,7 %-os önerőt, azaz 43 636 382 forintot biztosít. A projekt megvalósítás során a kedvezményes hitel összege 99 694 799 Ft.

A beruházás várható befejezési dátuma: 2020.április 30.

A projektben létrejövő új termék/technológia/ prototípus új műszaki, tudományos eredmény kidolgozásával jön létre. A tervezett projekt hozzájárul az „Egészséges társadalom és jóléthez”. A prioritás ugyanis (többek között) magában foglalja a betegségek megértését, korai diagnózisát, a fejlett orvosi és műszeres terápiákat, klinikai módszereket és az innovatív egészségipari megoldásokat.

A projektleírás alapján kijelenthető, hogy a VISIONAIL kísérleti fejlesztés ezek mindegyikéhez hozzájárul. A haladó egészségipari technológiák széleskörű alkalmazásán keresztül hosszútávon elérhető a társadalom általános egészségi állapotának megőrzése, javítása. A tervezett KFI tevékenység, valamint a kifejlesztett prototípus e közvetett - a társadalom egészére vonatkozó – átfogó cél megvalósítását segíti elő.
A kifejlesztendő termék neve VISIONAIL, mely a köröm és köröm körüli bőrterület vizsgálatára, a körömelváltozások dokumentálására és analizálására szolgáló eszköz. A kialakítandó eszköz lehetséges felhasználói mind hazai, mind nemzetközi szinten az általános orvosi rendelők, bőrgyógyászati szakrendelők, kórházak, gyógyszer-gyártók és - forgalmazók (pl. klinikai vizsgálat során), lehetnek.
Célunk, közép hosszú távon a folyamatos fejlesztés: a különböző felhasználói csoportoknak különböző szoftvereket fejlesszünk ki, (egyénre szabott megoldásokat, mivel különböző igényekkel rendelkeznek). Ezen megoldások már mobileszközökre lennének applikálva mind IOS- mind Android-os formában. 


További információ kérhető:

Virág Attila, projektvezető
Tel.: 06-30-427-5350
Email: virag.attila@varosokologia.com
KAPCSOLAT
Központi iroda
Mediner Kft.
Hungary, 4025 Debrecen
Miklós u. 16. I/1.
tel.:+36 52 535 708
fax.:+36 52 535 709
mail: info@mediner.hu
 
Nagykereskedelem
Mediner Kft. Nagykereskedelem
Hungary, 6640 Csongrád
Kenderföldek u. 1-3.
tel.:+36 63 481162
fax.:+36 63 481162
mail: info@mediner.hu
Mediner Kft. 2018 Minden jog fenntartva!