Terápiás területek
Bőrgyógyászat
AKNE ELLENI KÉSZÍTMÉNYEK 

Izotretinoin
Az izotretinoin (ATC D10BA01) egy A-vitamin származék, mely a retinoidok gyógyszercsoportjába tartozik, és az aknebetegség terápiájának egyik leghatékonyabb hatóanyaga. Az akne egy gyakori, jellegzetesen az arcon, vállon, háton, mellkason jelentkező, a szőrtüszők gennyes gyulladásával járó bőrbetegség, mely általában serdülőkorban jelentkezik. A szisztémásan alkalmazott izotretinoin a súlyos akne terápiájában nyújt hatékony segítséget.

Klindamicin
A klindamicin hatóanyagú gél (ATC D10AF01) egy helyi hatású antibiotikus készítmény, amely az enyhe, ill. közepes mértékű akne vulgaris kezelésére ajánlott. A gél szabadalom védett ResiDerm technológiával készül.


GOMBAELLENES KÉSZÍTMÉNYEK

Flukonazol 
Flukonazol hatóanyagú kapszulánk (ATC J02AC01) a bőrgyógyászatban és nőgyógyászatban előforduló gombás betegségek, cacdidiasis kezelésére és a fertőzés kiújulásának megelőzésére használt, minőségi készítmény.

Terbinafin  
Terbinafin hatóanyagú tablettánk (ATC D01BA02) a bőr és a köröm gombás fertőzéseinek kezelésére javallt: Tinea corporis, Tinea cruris és Tinea pedis kezelésére, amennyiben a fertőzés helyétől, súlyosságától és kiterjedésétől függően a szájon át történő kezelés tűnik megfelelőnek. Javallt továbbá dermatophytonok által okozott onychomycosis esetén.


GYULLADÁSOS BŐRBETEGSÉGEK

Mometasone

Mometason hatóanyagú krémünk (ATC D07AC13) felnőttek körében külsőleges kortikoszteroid-kezelést igénylő gyulladással és/vagy pruritussal járó bőrbetegségek (pl. psoriasis vulgaris, dermatitis atopica, irritáció és/vagy allergia okozta kontaktdermatitis) esetében alkalmazható. Gyermekek esetében 2 éves kortól atópiás dermatitis, allergiás kontaktdermatitis és kortikoszteroid-érzékeny dermatosisok rövid időtartamú kezelésére alkalmazható.
Nőgyógyászat
HÜVELYI PROBIOTIKUM

A hüvelyfertőzés az egyik leggyakoribb tünet, amellyel a nők nőgyógyászhoz fordulnak, s melynek hátterében leggyakrabban bakteriális vaginózis (BV) áll. A kellemetlen tünetek antibiotikum mentes kezelésére kiváló lehetőség a Lactinelle vaginális kapszula (G01 AX14), mely a tejsavbaktériumoknak köszönhetően helyreállítja a hüvely pH-ját, valamint a normál flórát.


FOGAMZÁSGÁTLÁS

A fogamzásgátlásnak számos módszere ismert, melyek közül az egyik legelterjedtebb a fogamzásgátló tabletták szedése. Az általunk forgalmazott készítmények kiemelkedő minőségűek, megbízhatóságuk rendkívül magas és az alacsony hormontartalomnak köszönhetően nagy biztonsággal alkalmazhatóak.

Gesztodén és etinilösztradiol
A gesztodén és etinilösztradiol hatóanyagtartalmú készítmény (ATC G03AA10) rendkívüli megbízhatóságának köszönhetően az egyik leggyakrabban alkalmazott fogamzásgátló kombináció.

Dienogeszt és etinilösztradiol
A dienogeszt és etinilösztradiol tartalmú kombináció (ATC G03AA) antiandrogén hatással is rendelkezik, 4. generációs fogamzásgátló.

Drospirenon és etinilösztradiol
A drospirenon és etinilösztradiol hatóanyagtartalmú készítmény (ATC G03AA12) szintén egy 4. generációs termék, melyet a hölgyek széles körben alkalmaznak.

Fogamzásgátló termékeinkkel arra törekszünk, hogy minden hölgy megtalálja a számára legmegfelelőbb és legbiztonságosabb fogamzásgátlási módszert.
Tüdőgyógyászat
KRÓNIKUS OBSTRUKTÍV LÉGZŐSZERVI MEGBETEGEDÉS 

Formoterol
A formoterol (ATC R03AC13) terápiát olyan betegek részére javasolja az orvos, akik a légutak szűkülete miatt krónikus obstruktív tüdőbetegségben (COPD) szenvednek. Fenntartó kortikoszteroid inhalációs terápia kegészítéseként is alkalmazható olyan tartós, mérsékelt vagy súlyos asztmában szenvedő betegeknél, akik hörgőtágító terápiára szorulnak, és ahol a megfelelően alkalmazott kortikoszteroid kezelés nem kielégítő.
Onkológia
HÁNYÁSCSILLAPÍTÁS

Ondanszetron

Az ondanszetron (ATC A04AA01) hatóanyagú tabletta a hányáscsökkentő gyógyszerek csoportjába tartozik, mely hányinger és hányás kezelésére alkalmas.
KAPCSOLAT
Központi iroda
Mediner Kft.
Hungary, 4025 Debrecen
Miklós u. 16. I/1.
tel.:+36 52 535 708
fax.:+36 52 535 709
mail: info@mediner.hu
 
Nagykereskedelem
Mediner Kft. Nagykereskedelem
Hungary, 6640 Csongrád
Kenderföldek u. 1-3.
tel.:+36 63 481162
fax.:+36 63 481162
mail: info@mediner.hu
Mediner Kft. 2018 Minden jog fenntartva!