Terápiás területek
Bőrgyógyászat

AKNE KÉSZÍTMÉNYEK


Izotretinoin
Az izotretinoin (ATC D10BA01) egy A-vitamin származék, mely a retinoidok gyógyszercsoportjába tartozik, és az aknebetegség terápiájának egyik leghatékonyabb hatóanyaga. Az akne egy gyakori, jellegzetesen az arcon, vállon, háton, mellkason jelentkező, a szőrtüszők gennyes gyulladásával járó bőrbetegség, mely általában serdülőkorban jelentkezik. A szisztémásan alkalmazott izotretinoin a súlyos akne terápiájában nyújt hatékony segítséget.


Klindamicin
Klindamicin hatóanyagú gél (ATC D10AF01) egy helyi hatású antibiotikus készítmény, amely az enyhe, ill. közepes mértékű akne vulgaris kezelésére ajánlott.


Niacide gél
Nikotinamid hatóanyagú készítményünk - a Niacide gél – szintén lehetőséget nyújt az akne kezelésére. A Niacide gél a pilosebaceus egység kóros működését szabályozza. A készítmény vény nélkül kapható a patikákban! A termékről bővebb információt tudhat meg, ha ellátogat a www.niacide.hu oldalra.


GOMBAELLENES KÉSZÍTMÉNYEK


Flukonazol
Flukonazol hatóanyagú kapszulánk (ATC J02AC01) a bőrgyógyászatban és nőgyógyászatban előforduló gombás betegségek, candidiasis kezelésére és a fertőzés kiújulásának megelőzésére használt, minőségi készítmény.


Terbinafin
Terbinafin hatóanyagú tablettánk (ATC D01BA02) a bőr és a köröm gombás fertőzéseinek kezelésére javallt: Tinea corporis, Tinea cruris és Tinea pedis kezelésére, amennyiben a fertőzés helyétől, súlyosságától és kiterjedésétől függően a szájon át történő kezelés tűnik megfelelőnek. Javallt továbbá dermatophytonok által okozott onychomycosis esetén.


GYULLADÁSOS BŐRBETEGSÉGEK


Mometazon furoát
Mometason hatóanyagú krém (ATC D07AC13) Felnőttek részére: Külsőleges kortikoszteroid-kezelést igénylő gyulladással és/vagy pruritussal járó bőrbetegségek (pl. psoriasis vulgaris, dermatitis atopica, irritáció és/vagy allergia okozta kontaktdermatitis) esetében alkalmazható. Gyermekek esetében 2 éves kortól: Atópiás dermatitis, allergiás kontaktdermatitis és kortikoszteroid-érzékeny dermatosisok rövid időtartamú kezelésére alkalmazható.Tüdőgyógyászat

KRÓNIKUS OBSTRUKTÍV TÜDŐBETEGSÉG


Formoterol Fumarát Dihidrát
A formoterol (R03AC13) terápiát olyan betegek részére javasolja az orvos, akik a légutak szűkülete miatt krónikus obstruktív tüdőbetegségben (COPD) szenvednek. Fenntartó kortikoszteroid inhalációs terápia kiegészítéseként is alkalmazható olyan tartós, mérsékelt vagy súlyos asztmában szenvedő betegeknél, akik hörgőtágító terápiára szorulnak, és ahol a megfelelően alkalmazott kortikoszteroid kezelés nem kielégítő.Nőgyógyászat

HÜVELYI PROBIOTIKUM


Lactinelle kemény hüvelykapszula

A hüvelyfertőzés az egyik leggyakoribb tünet, amellyel a nők nőgyógyászhoz fordulnak, s melynek hátterében leggyakrabban bakteriális vaginózis (BV) áll. A kellemetlen tünetek, antibiotikum mentes kezelésére kiváló lehetőség a Lactinelle vaginális kapszula (G01 AX14), mely a tejsavbaktériumoknak köszönhetően helyreállítja a hüvely pH-ját, valamint a normál flórát.


FOGAMZÁSGÁTLÓINK


A fogamzásgátlásnak számos módszere ismert, melyek közül az egyik legelterjedtebb módszer a fogamzásgátló tabletták szedése. Az általunk forgalmazott készítmények kiemelkedő minőségűek, megbízhatóságuk rendkívül magas és az alacsony hormontartalomnak köszönhetően nagy biztonsággal alkalmazhatóak.

Gesztodén&Etinilösztradiol
A gesztodén és etinilösztradiol hatóanyagtartalmú készítmény (ATC G03AA10) rendkívüli megbízhatóságának köszönhetően az egyik leggyakrabban alkalmazott fogamzásgátló kombináció.

Dienogeszt&Etinilösztradiol
A dienogest és etinilösztradiol tartalmú kombináció (ATC G03AA) antiandrogén hatással is rendelkezik, 4. generációs fogamzásgátló.

Drospirenon&Etinilösztradiol
A drospirenon és etinilösztradiol hatóanyagtartalmú készítmény (ATC G03 AA12) szintén egy 4. generációs termék, melyet a hölgyek széles körben alkalmaznak.

Fogamzásgátló termékeinkkel arra törekszünk, hogy minden hölgy megtalálja a számára legmegfelelőbb és legbiztonságosabb fogamzásgátlási módszert.
Onkológia

HÁNYÁSCSILLAPÍTÓK


Ondansetron
Az ondanszetron (ATC A04 AA01)  hatóanyagú tabletta a hányáscsökkentő gyógyszerek csoportjába tartozik, mely hányinger és hányás kezelésére alkalmas.

KAPCSOLAT
Központi iroda
Mediner Kft.
Hungary, 4025 Debrecen
Miklós u. 16. I/1.
tel.:+36 52 535 708
fax.:+36 52 535 709
mail: info@mediner.hu
 
Nagykereskedelem
Mediner Kft. Nagykereskedelem
Hungary, 6640 Csongrád
Kenderföldek u. 1-3.
tel.:+36 63 481162
fax.:+36 63 481162
mail: info@mediner.hu
Mediner Kft. 2018 Minden jog fenntartva!