Terápiás területek
Bőrgyógyászat

AKNE KÉSZÍTMÉNYEK

Izotretinoin
Az izotretinoin (ATC D10BA01) egy A-vitamin származék, mely a retinoidok gyógyszercsoportjába tartozik, és az aknebetegség terápiájának egyik leghatékonyabb hatóanyaga. Az akne egy gyakori, jellegzetesen az arcon, vállon, háton, mellkason jelentkező, a szőrtüszők gennyes gyulladásával járó bőrbetegség, mely általában serdülőkorban jelentkezik. A szisztémásan alkalmazott izotretinoin a súlyos akne terápiájában nyújt hatékony segítséget.

Klindamicin
Klindamicin hatóanyagú gél (ATC D10AF01) egy helyi hatású antibiotikus készítmény, amely az enyhe, ill. közepes mértékű akne vulgaris kezelésére ajánlott.

GOMBAELLENES KÉSZÍTMÉNYEK

Flukonazol
Flukonazol hatóanyagú kapszulánk (ATC J02AC01) a bőrgyógyászatban és nőgyógyászatban előforduló gombás betegségek, candidiasis kezelésére és a fertőzés kiújulásának megelőzésére használt, minőségi készítmény.

Terbinafin
Terbinafin hatóanyagú tablettánk (ATC D01BA02) a bőr és a köröm gombás fertőzéseinek kezelésére javallt: Tinea corporis, Tinea cruris és Tinea pedis kezelésére, amennyiben a fertőzés helyétől, súlyosságától és kiterjedésétől függően a szájon át történő kezelés tűnik megfelelőnek. Javallt továbbá dermatophytonok által okozott onychomycosis esetén.

Tüdőgyógyászat

KRÓNIKUS OBSTRUKTÍV TÜDŐBETEGSÉG

Formoterol Fumarát Dihidrát
A formoterol (R03AC13) terápiát olyan betegek részére javasolja az orvos, akik a légutak szűkülete miatt krónikus obstruktív tüdőbetegségben (COPD) szenvednek. Fenntartó kortikoszteroid inhalációs terápia kiegészítéseként is alkalmazható olyan tartós, mérsékelt vagy súlyos asztmában szenvedő betegeknél, akik hörgőtágító terápiára szorulnak, és ahol a megfelelően alkalmazott kortikoszteroid kezelés nem kielégítő.

Nőgyógyászat

HÜVELYI PROBIOTIKUM


Lactinelle kemény hüvelykapszula
A hüvelyfertőzés az egyik leggyakoribb tünet, amellyel a nők nőgyógyászhoz fordulnak, s melynek hátterében leggyakrabban bakteriális vaginózis (BV) áll. A kellemetlen tünetek, antibiotikum mentes kezelésére kiváló lehetőség a Lactinelle vaginális kapszula (G01 AX14), mely a tejsavbaktériumoknak köszönhetően helyreállítja a hüvely pH-ját, valamint a normál flórát.


FOGAMZÁSGÁTLÓINK


A fogamzásgátlásnak számos módszere ismert, melyek közül az egyik legelterjedtebb módszer a fogamzásgátló tabletták szedése. Az általunk forgalmazott készítmények kiemelkedő minőségűek, megbízhatóságuk rendkívül magas és az alacsony hormontartalomnak köszönhetően nagy biztonsággal alkalmazhatóak.


Gesztodén & Etinilösztradiol
A gesztodén és etinilösztradiol hatóanyagtartalmú készítmény (ATC G03AA10) rendkívüli megbízhatóságának köszönhetően az egyik leggyakrabban alkalmazott fogamzásgátló kombináció.


Dienogeszt & Etinilösztradiol
A dienogest és etinilösztradiol tartalmú kombináció (ATC G03AA) antiandrogén hatással is rendelkezik, 4. generációs fogamzásgátló.


Drospirenon & Etinilösztradiol
A drospirenon és etinilösztradiol hatóanyagtartalmú készítmény (ATC G03 AA12) szintén egy 4. generációs termék, melyet a hölgyek széles körben alkalmaznak.


Etonogesztrel & Etinilösztradiol hüvelygyűrű


Fogamzásgátló termékeinkkel arra törekszünk, hogy minden hölgy megtalálja a számára legmegfelelőbb és legbiztonságosabb fogamzásgátlási módszert.


MENOPAUSA TERÁPIA


Tibolone


 

KAPCSOLAT
Központi iroda
Mediner Kft.
Hungary, 4025 Debrecen
Miklós u. 16. I/1.
tel.:+36 52 535 708
fax.:+36 52 535 709
mail: info@mediner.hu
 
Nagykereskedelem
Mediner Kft. Nagykereskedelem
Hungary, 6640 Csongrád
Kenderföldek u. 1-3.
tel.:+36 63 481 162
fax.:+36 63 481 162
mail: info@mediner.hu
Mediner Kft. 2019 Minden jog fenntartva!