Rólunk
Történetünk, stratégiánk, üzleti filozófiánk
A Mediner azzal a céllal alakult 2000-ben, hogy kiváló minőségű és biztonságos gyógyszereket forgalmazzon, melyek hatékonyan segítenek a betegek gyógyulásában, illetve a lehető legmagasabb életminőség elérésében. Célunk, hogy meghatározó piaci szerepet töltsünk be az általunk választott specialista terápiás területeken.

A Mediner folyamatos növekedése és üzleti pozíciói lehetővé teszik számunkra portfóliónk bővítését, az új terápiás területek keresését. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük termékeinket, szolgáltatásainkat és az ehhez kapcsolódó infrastruktúránkat.

Nagyon fontosnak érezzük, hogy képesek legyünk megfelelni a mindenkor változó követelményeknek és rugalmasan alkalmazkodjunk a folyton változó piachoz és környezetünkhöz.
Tevékenységeink
Gyógyszerek forgalmazása

Üzleti modellünkben elsősorban a gyógyszerek licencének megszerzésére törekszünk, de szükség esetén igazodunk partnereink igényeihez és elvárásaihoz. A gyógyszerbiztonság és az ellátás biztonságának figyelembevételével alakítottuk ki infrastruktúránkat.

Törzskönyvezési eljárások, valamint a piacra kerülés feltételeinek optimalizálása

A gyógyszerek forgalombahozatali engedélyének kiadásához az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI), valamint az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) irányelveit követjük. Ennek megfelelően értékeljük a törzskönyvezési eljáráshoz szükséges dokumentációkat, elkészítjük és regisztrációs eljárásra előkészítjük a magyar nyelvű kiegészítéseket.
Optimalizáljuk és a támogatási rendszerhez igazítjuk gyógyszereink árait.

Céltudatos marketing, valamint gyógyszerismertetői tevékenység áll a sikerek hátterében

Tevékenységünket alapvetően a gyógyszerpiac mély ismeretére alapozzuk. A célok figyelembe vételével az adott termékre vagy termékcsoportra szabva tervezzük meg, majd alakítjuk ki marketing stratégiánkat. E stratégiának megfelelően állítjuk be a szükséges eszközöket. Tapasztalt és motivált képviselői csapatunk Magyarország egész területén aktív tevékenységet folytat. Sikereinkben jelentős szerepe van a folyamatos szakmai képzéseknek is, melyek során mindig figyelembe vesszük a piac fejlődését, változását.

Gyógyszereink biztonságosságát saját nagykereskedelmi hátterünk garantálja

Gyógyszernagykereskedelmi hátterünk mindenben megfelel a hatályos jogszabályi feltételeknek, a magas minőség érdekében az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) irányelveit követjük. Az igényeknek megfelelően kezeljük a raktár készleteket, és alakítjuk ki a logisztikai hátteret.
A Mediner vezetése
A vállalatot szakmai befektetőkből álló tulajdonosok irányítják, akik külön-külön is több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a gyógyszeripar szinte teljes vertikumában.

Dr. Gaszner Péter, Ügyvezető

Dr. Ács Zsolt, Kereskedelmi és Marketing Igazgató

Dévényi Róbert, Pénzügyi Igazgató

Dr. Lődár Péter, Szakmai Igazgató
Pályázat
VISIONAIL - KÖRÖMBETEGSÉGEK ÉS KÖRÖMELVÁLTOZÁSOK DOKUMENTÁLÁSÁRA ÉS ÉRTÉKELÉSÉRE ALKALMAS AUTOMATA RENDSZER KIFEJLESZTÉSE

A MEDINER Gyógyszerkereskedelmi, Marketing és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 175,18 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Széchenyi 2020 keretében megjelent „VISIONAIL - Körömbetegségek és körömelváltozások dokumentálására és értékelésére alkalmas automata rendszer kifejlesztése” című pályázati kiíráson. A 318 513 736 forint összköltségű projekt keretében gyógyászati segédeszköz kifejlesztése valósul meg, mellyel különböző körömbetegségek korai diagnosztikáját, az egyes betegségek differenciáldiagnosztikáját segíti. 

A MEDINER Kft. a GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2017-00002 projekt azonosító számú pályázat nyerteseként, a kiírás követelményeinek és saját vállalásainak megfelelően A MEDINER Kft. a projekt kivitelezéséhez 13,7 %-os önerőt, azaz 43 636 382 forintot biztosít. A projekt megvalósítás során a kedvezményes hitel összege 99 694 799 Ft. A beruházás várható befejezési dátuma: 2020.április 30.

A projektben létrejövő új termék/technológia/ prototípus új műszaki, tudományos eredmény kidolgozásával jön létre. A tervezett projekt hozzájárul az „Egészséges társadalom és jóléthez”. A prioritás ugyanis (többek között) magában foglalja a betegségek megértését, korai diagnózisát, a fejlett orvosi és műszeres terápiákat, klinikai módszereket és az innovatív egészségipari megoldásokat. A projektleírás alapján kijelenthető, hogy a VISIONAIL kísérleti fejlesztés ezek mindegyikéhez hozzájárul. A haladó egészségipari technológiák széleskörű alkalmazásán keresztül hosszútávon elérhető a társadalom általános egészségi állapotának megőrzése, javítása. A tervezett KFI tevékenység, valamint a kifejlesztett prototípus e közvetett - a társadalom egészére vonatkozó – átfogó cél megvalósítását segíti elő. A kifejlesztendő termék neve VISIONAIL, mely a köröm és köröm körüli bőrterület vizsgálatára, a körömelváltozások dokumentálására és analizálására szolgáló eszköz. A kialakítandó eszköz lehetséges felhasználói mind hazai, mind nemzetközi szinten az általános orvosi rendelők, bőrgyógyászati szakrendelők, kórházak, gyógyszer-gyártók és - forgalmazók (pl. klinikai vizsgálat során), lehetnek. Célunk, közép hosszú távon a folyamatos fejlesztés: a különböző felhasználói csoportoknak különböző szoftvereket fejlesszünk ki, (egyénre szabott megoldásokat, mivel különböző igényekkel rendelkeznek). Ezen megoldások már mobileszközökre lennének applikálva mind IOS- mind Android-os formában. 

A projektről további információ a mediner.hu oldalon érhető el.

További információ kérhető:
Virág Attila, projektvezető
Tel.: 06-30-427-5350
Email: virag.attila@varosokologia.com
KAPCSOLAT
Központi iroda
Mediner Kft.
Hungary, 4025 Debrecen
Miklós u. 16. I/1.
tel.:+36 52 535 708
fax.:+36 52 535 709
mail: info@mediner.hu
 
Nagykereskedelem
Mediner Kft. Nagykereskedelem
Hungary, 6640 Csongrád
Kenderföldek u. 1-3.
tel.:+36 63 481162
fax.:+36 63 481162
mail: info@mediner.hu
Mediner Kft. 2018 Minden jog fenntartva!