Rólunk
Történetünk, stratégiánk, üzleti filozófiánk
A Mediner azzal a céllal alakult 2000-ben, hogy kiváló minőségű és biztonságos gyógyszereket forgalmazzon, melyek hatékonyan segítenek a betegek gyógyulásában, illetve a lehető legmagasabb életminőség elérésében. Célunk, hogy meghatározó piaci szerepet töltsünk be az általunk választott specialista terápiás területeken.

A Mediner folyamatos növekedése és üzleti pozíciói lehetővé teszik számunkra portfóliónk bővítését, az új terápiás területek keresését. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük termékeinket, szolgáltatásainkat és az ehhez kapcsolódó infrastruktúránkat.

Nagyon fontosnak érezzük, hogy képesek legyünk megfelelni a mindenkor változó követelményeknek és rugalmasan alkalmazkodjunk a folyton változó piachoz és környezetünkhöz.
Tevékenységeink
Gyógyszerek forgalmazása

Üzleti modellünkben elsősorban a gyógyszerek licencének megszerzésére törekszünk, de szükség esetén igazodunk partnereink igényeihez és elvárásaihoz. A gyógyszerbiztonság és az ellátás biztonságának figyelembevételével alakítottuk ki infrastruktúránkat.

Törzskönyvezési eljárások, valamint a piacra kerülés feltételeinek optimalizálása

A gyógyszerek forgalombahozatali engedélyének kiadásához az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI), valamint az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) irányelveit követjük. Ennek megfelelően értékeljük a törzskönyvezési eljáráshoz szükséges dokumentációkat, elkészítjük és regisztrációs eljárásra előkészítjük a magyar nyelvű kiegészítéseket.
Optimalizáljuk és a támogatási rendszerhez igazítjuk gyógyszereink árait.

Céltudatos marketing, valamint gyógyszerismertetői tevékenység áll a sikerek hátterében

Tevékenységünket alapvetően a gyógyszerpiac mély ismeretére alapozzuk. A célok figyelembe vételével az adott termékre vagy termékcsoportra szabva tervezzük meg, majd alakítjuk ki marketing stratégiánkat. E stratégiának megfelelően állítjuk be a szükséges eszközöket. Tapasztalt és motivált képviselői csapatunk Magyarország egész területén aktív tevékenységet folytat. Sikereinkben jelentős szerepe van a folyamatos szakmai képzéseknek is, melyek során mindig figyelembe vesszük a piac fejlődését, változását.

Gyógyszereink biztonságosságát saját nagykereskedelmi hátterünk garantálja

Gyógyszernagykereskedelmi hátterünk mindenben megfelel a hatályos jogszabályi feltételeknek, a magas minőség érdekében az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) irányelveit követjük. Az igényeknek megfelelően kezeljük a raktár készleteket, és alakítjuk ki a logisztikai hátteret.
A Mediner vezetése
A vállalatot szakmai befektetőkből álló tulajdonosok irányítják, akik külön-külön is több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a gyógyszeripar szinte teljes vertikumában.

Dr. Gaszner Péter, Ügyvezető

Dr. Ács Zsolt, Kereskedelmi és Marketing Igazgató

Dévényi Róbert, Pénzügyi Igazgató

Dr. Lődár Péter, Szakmai Igazgató
KAPCSOLAT
Központi iroda
Mediner Kft.
Hungary, 4025 Debrecen
Miklós u. 16. I/1.
tel.:+36 52 535 708
fax.:+36 52 535 709
mail: info@mediner.hu
 
Nagykereskedelem
Mediner Kft. Nagykereskedelem
Hungary, 6640 Csongrád
Kenderföldek u. 1-3.
tel.:+36 63 481 162
fax.:+36 63 481 162
mail: info@mediner.hu
Mediner Kft. 2019 Minden jog fenntartva!